Ο Προφήτης μας ΜΩΑΜΕΘ και οι ΤΟΥΡΚΟΙ!

                                   ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΤ
 

ΑλλάχΕπειδή ο ιμάμης από το Ωραίο, Αμέτ Μετέ, προπαγανδίζει μέσα και έξω από τα τζαμιά μας και προσπαθεί να καταστρέψει τη φυλή των Πομάκων για να τους κάνει όλους Τούρκους, θέλουμε να τον ρωτήσουμε κάτι, και ελπίζουμε να ψάξει αρκετά ώστε να βρει την αλήθεια και μετά να βγάλει μία ανακοίνωση και να την κρεμάσει σε όλα τα τζαμιά της Θράκης όπου πηγαίνουν και προσεύχονται Πομάκοι. Εσύ λοιπόν που λες ότι υπηρετείς το Ισλάμ και λες ότι στη Θράκη όποιος είναι καλός μουσουλμάνος είναι και Τούρκος, σε ρωτάμε: Ποιος είπε ότι εάν δεν νικηθούν / καταστραφούν οι Τούρκοι δεν θα έρθει η μέρα της Κρίσεως από τον Θεό για τους πιστούς μουσουλμάνους, επειδή η φυλή των Τούρκων είναι βάρβαρη και στις συνήθειες αλλά και στην εμφάνιση; Ψάξε και περιμένουμε απάντηση. Εάν δεν την βρεις θα περιμένεις το επόμενο φύλλο της ΖΑΓΑΛΙΣΑ.
 
        Αγαπητοί Πομάκοι αναγνώστες, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας διαβάζοντας αυτό που θα αποκαλύψουμε. Eσείς που είστε πιστοί μουσουλμάνοι, εσείς που προσεύχεστε, εσείς που πηγαίνετε τακτικά στο τζαμί, εσείς που πήγατε στο χατζηλίκι, θα χαίρεστε που είστε Πομάκοι και όχι Τούρκοι. Λίγη υπομονή, μήπως και ο Αμέτ βρεί την απάντηση.
 
(τεύχος 25, Ιανουάριος 2009)
 
               Η απάντηση στον ιμάμη από το Ωραίο Αμέτ Μετέ   
 
          Στο φύλλο 25 - 2009 της ΖΑΓΑΛΙΣΑ είχαμε θέσει το ερώτημα για το ποιος είπε τις παρακάτω αρνητικές φράσεις για τους Τούρκους. Αγαπητοί Πομάκοι αδελφοί, τα λόγια αυτά ανήκουν στον προφήτη μας Μωάμεθ. Όταν και εμείς το μάθαμε νιώσαμε περήφανοι που είμαστε Πομάκοι και όχι Τούρκοι, γιατί πραγματικά θα ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά να το χωνέψει το στομάχι και το μυαλό μας. Αν είχε πει ο Προφήτης μας τέτοια λόγια για τους Πομάκους, τότε πραγματικά θα ντρεπόμασταν να πούμε ότι είμαστε Πομάκοι. Τώρα μάλλον θα πρέπει να ντρέπονται όσοι από τους Πομάκους δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι. 

Εμείς πάντως έχουμε ένα ακόμα λόγο να είμαστε περήφανοι που είμαστε Πομάκοι, γιατί πάντα θα θυμόμαστε τα λόγια του Προφήτη μας Μωάμεθ « ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ…ΖΩΩΔΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…»
 

Ιλχάν Αρσέλ

 Απόσπασμα από Ιλχάν Αρσέλ

 

 

 
 
 
 
                                                                      Επειδή κάποιοι Γενίτσαροι Πομάκοι δεν θα πιστέψουν παραθέτουμε και μία τουρκική πηγή από τον εθνικιστική Τούρκο καθηγητή πανεπιστημίου Ιλχάν Αρσέλ, ο οποίος στις σελίδα 27 του βιβλίου του αναφέρει τη φράση αυτή του Προφήτη μας. Απολαύστε!
 

(τεύχος 26, Φεβρουάριος 2009) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: