Στήριξε τον αγώνα των Πομάκων γίνε συνδρομητής της Εφημερίδας, Καντε κλίκ εδώ!

¨ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ¨ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΑΜΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΝ

Ο ιμάμΣερήφ Μουσταφάης Αμέτ από το Ωραίον τρομοκρατεί τους πιστούς Πομάκους να στέλνουν τα παιδιά τους στα τουρκικά (μειονοτικά) δημοτικά και γυμνάσια μέσα από την ομιλία του για το ιερό τρίμηνο. 

Και δεν παραμελεί να ευχαριστήσει και τον σουλτάνο της Τουρκίας (Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) για την πίεση που ασκεί στην Ελλάδα για τους τουρκόφρονες.
 
Ο ιμάμης Αμέτ λέει παρακάτω στην ομιλία του ότι αυτοί, οι τουρκόφρονες, θέλουν να ασκούν ελεύθερα τη θρησκεία τους, να μιλάνε τη γλώσσα τους, να τηρούνε τα ήθη και τα έθιμά τους, να μαθαίνουν τη μεγάλη τουρκική τους ιστορία (;;)
 
Έχουμε καλοκαίρι και αυτή την εποχή η θερμοκρασία ανεβαίνει στους σαράντα βαθμούς Κελσίου, φαίνεται ότι κάποιους τους έχει χτυπήσει ο ήλιος στο κεφάλι και δεν ξέρουν τι λένε.
 

Ιμάμη Αμέτ σου συνιστώ να μείνεις μέσα, στο σπίτι σου, προτού συνεχίσεις να λες και άλλα ά σ τ ο χ α πράγματα, γιατί όπως βλέπουμε μόνο αυτό κάνεις προς το παρόν. Αυτά που ισχυρίζεσαι ότι είναι δικαίωμα των τουρκοφρόνων να τα έχουνε, εκείνοι ως γνωστόν τα ζούνε και με το παραπάνω μάλιστα: έχουν όλες τις ελευθερίες μιας δημοκρατικής χώρας.

 
Κατά συνέπεια είναι μεγάλη αμαρτία να λες ψέματα μέσα σε ένα τζαμί.
 
Επίσης, πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι στη Θράκη δεν υπάρχουν μόνο τουρκόφρονες, υπάρχουν Πομάκοι και Ρωμά μουσουλμάνοι και για αυτό πρέπει να αλλάξεις στην ομιλία σου το Αξιότιμοι Μουσουλμάνοι Τούρκοι αδελφοί μου (Değerli Müslüman Türk kardeşlerim) και να το κάνεις Μουσουλμάνοι αδελφοί μου (Müslüman kardeşlerim) για να μην γίνεις ρατσιστής, εάν μπορείς βέβαια να το κάνεις αυτό (επιβλέπει και ο πρόξενος...).
 
Τζαμί ΩραίουΑπαιτώ από τις ελληνικές Αρχές να σταματήσουν αυτόν τον άνθρωπο, που σφετερίζεται το αξίωμα του Μουφτή, να κακολογεί την πατρίδα μας την Ελλάδα, να τρομοκρατεί τους Πομάκους και τους Ρωμά, να λέει πράγματα που δεν ισχύουν μέσα στα τζαμιά θέλοντας να μας κολλήσει μια ψεύτικη τουρκική ταυτότητα. Κανένας, μα κανένας, ιμάμης δεν πρέπει να είναι ρατσιστής. Εμείς δεν δεχόμαστε τον χαρακτηρισμό Τούρκος μουσουλμάνος, αλλά το Έλληνας Πομάκος μουσουλμάνος και όποιος ιμάμης δεν το αναγνωρίζει αυτό ή δεν μπορεί να πει την λέξη αυτή, να πάει να γίνει ιμάμης στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.
 
Και πριν κλείσω το άρθρο μου να υπενθυμίσω στον ιμάμη Αμέτ ότι τα παιδιά μας τα στέλνουμε σε όποιο σχολείο θέλουμε εμείς και όχι εκεί που θέλει αυτός και η κομπανία του.
 
Σερήφ Μουσταφά (φωτογραφία πάνω)
(τεύχος 32, Αύγουστος 2009)

 

Κατηγορία: