Καλώς ήρθατε στη Ζαγάλισα!    *    Η φωνή των Πομάκων    *    Η Παλαιότερη Πομακική εφημερίδα (από το 1997)    *    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΜΑΚΟΙ!    ΝΕΣΜΕ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΟΤΙΣΜΕ ΠΟΜΑΤΣΙ!     NE MUTLU POMAKIM DiYENE!

Θερμή παράκληση! Κατά την ηλεκτρονική αναδημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το zagalisa.gr. Ευχαριστούμε

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ. Υποψηφιότητες στον Καλλικράτη, με … ιερονομικό Φετφά!

Ιμάμ ΑχμέτΠροκειμένου να εκλεγούν περιφερειάρχες ή δήμαρχοι, θυσιάζουν ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει. Τα δήθεν ελληνικά κόμματα, συμπεριέλαβαν στουςσυνδυασμούς τους αυτούς που είναι αρεστοί στην Άγκυρα. Τον…Φετφά (ιερονομική ρήτρα) ή αλλιώς την «υποψηφιότητα», θα την λάβουν από τον Ψευτομουφτή Ξάνθης, Α. Μετέ. Δια του λόγου το αληθές, δέστε τις εφημερίδες Γκιουνδέμ και Μιλλέτ, της 14ης και 15ης Οκτωβρίου 2010 (στις σελίδες 5 και 6 αντίστοιχα), όπου εμφανίζονται οι υποψήφιοι σύμβουλοι του υπ. Περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη (Ν.Δ.) μαζί με τον παράνομο Ψευτομουφτή Ξάνθης. Το ίδιο γίνεται και με τους υποψηφίους του κ. Άρη Γιαννακίδη (ΠΑΣΟΚ).
 
Στην τουρκόφωνη Γκιουνδέμ της 22ας Οκτωβρίου και στησελίδα 17, όλοι μαζί φωτογραφίζονται με τον Ψευτομουφτή κάτω από την Τουρκική σημαία. Κάτι ανάλογο έγινε και στην Κομοτηνή. Το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους δημάρχους. Στην παραπάνω εφημερίδα και στην ίδια σελίδα εμφανίζεται ένας υποψήφιος Δήμαρχος που διετέλεσε και δήμαρχος, κάτω από το πορτρέτο του Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ).
 
Άποψη της εφημερίδας μας είναι ότι, όποιος και να εκλεγεί περιφερειάρχης, ο μόνος κερδισμένος θα είναι η Τουρκία. Ας τολμήσουν να πράξουν με διαφορετικό τρόπο οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και, τότε, θα δούμε πόσους μουσουλμανικούς ψήφους θα πάρουν.
 
(τεύχος 47, Νοέμβριος 2010)